WISE PAVAJE inaugurează în 2024 o noua fabrică

Timp de citire: 2 minute


  Într-o perioadă marcată de schimbări și inovații tehnologice rapide, identificarea unei companii cu o istorie solidă de aproape trei decenii, într-o industrie competitivă, nu este un lucru facil. Cu toate acestea, pentru WISE, anul 2024 marchează nu numai un moment de mândrie, ci și un pas înainte, odată cu inaugurarea unei noi fabrici în județul Vâlcea. Inaugurarea unei noi linii de producție la cele mai înalte standarde este un pas important pentru companie, care vizează creșterea capacității de producție, dar și creșterea portofoliului de produse.

De la înființarea sa în anul 1994 WISE și-a consolidat reputația ca producător de țiglă, iar ulterior ca producător de pavaje. Cu aproape 30 de ani de experiență, compania și-a câștigat încrederea clienților prin angajamentul față de calitate, durabilitate și inovație constantă. Compania și-a propus încă de la începuturi să adopte o viziune orientată către client, să mențină trendul ascendent de dezvoltare și astfel vine în întâmpinarea cererii cu o gamă de produse industriale și premium, atent gândite și dezvoltate pentru a înfrumuseța curțile românilor. 

Noua fabrică din județul Vâlcea va reprezenta un pas important pentru WISE și pentru comunitatea locală. Situată într-o zonă cu potențial de dezvoltare, fabrica nu numai că va consolida capacitatea de producție a companiei, ci va aduce și beneficii economice comunității locale prin crearea de noi locuri de muncă și prin contribuția la dezvoltarea economică a regiunii.

Noutățile pe care compania le va pregăti anul acesta, vizează în special segmentul de pavaje premium, unde va lansa forme și culori noi de pavaje, realizate cu tehnologii de ultimă generație.

Pe lângă gama de pavaje premium, compania va lansa și o linie de produse destinată elementelor de canalizare: tuburi și cămine.

WISE este aproape de client în fiecare etapă a realizării proiectului, pornind de la etapa de consiliere în alegerea produselor potrivite pentru fiecare locație și  până la finalizarea lucrării, astfel încât rezultatele finale să fie de excepție!

Prin inaugurarea noii fabrici, WISE reconfirmă angajamentul pentru creștere, inovare și contribuție la progres. Cu o istorie bogată și un viitor strălucit în față, compania rămâne un punct de referință în industria prefabricatelor mici.