Serviciile Wise

Suntem la dispoziția clienților noștri prin intermediul distribuitorilor noștri din țară, al agenților de vânzări și al website-ului.

Găsește distibuitori

Servicii Premium Integrate

Oferim asistență completă și servicii integrate pentru alegerea pavajului potrivit pentru amenajarea curții sau aleilor. Personalul nostru vă poate oferi ajutor în calculul comenzii, întocmirea actelor și încărcarea materialelor.

Efectuăm transportul cu mașini specializate care pot realiza descărcarea mecanizată direct în șantier.

Consiliere

Consultanții WISE vă stau la dispoziție pentru personalizarea proiectului dumneavoastră de amenajare. Suntem aici să oferim sprijin în identificarea și acomodarea celor mai bune soluții pentru spațiul dumneavoastră.

Transport

Divizia de Transport WISE se asigură că produsele comandate vor ajunge cu rapiditate la tine. Livrăm cu agilitate și flexibilitate pentru satisfacția clienților noștri. În plus, putem efectua chiar și descărcarea mecanizată!

Suport

Echipele noastre de montaj au acumulat o experiență bogată și pot gestiona procesul de amenajare a unui spațiu, oricât de complex: decopertare, amenajare suprafață, transport, furnizare de materiale din producția proprie.

Cere o ofertă personalizată de preț

Suntem aici pentru tine și facem tot posibilul să găsim varianta optimă care corespunde nevoilor tale! Ia legătura cu cel mai apropiat reprezentant zonal WISE! 

    Acceptare Condiții GDPR
    Citește politica GDPR