Povestea noastră

Suntem creatori de soluții și produse de pavaj de mai bine de 27 de ani. Am crescut odată cu piață, și am generat noi tendințe.

Povestea WISE începe în 1994, la Râmnicu Vâlcea, când am început primele noastre proiecte în domeniul producției de țigle de beton. La scurt timp de la înființare, am început producția de prefabricate de beton, devenind astfel printre primii producători care au creat și construit produse, moduri de lucru și locuri de muncă într-o piață nouă, care atunci se construia.

Cu abnegație, dăruire, pasiune și mult curaj, ne-am propus încă de la început să construim o afacere solidă, bazată pe inovare constantă și investiții în echipamente tehnologice de ultimă generație.

Prin curaj și multă muncă susținută timp de aproape un deceniu, am reușit să ne consolidăm reputația de producător serios și atent la nevoile clienților.

Astfel, în 2015 ne-am extins activitatea la nivel național, iar la scurt timp după am deschis o a doua fabrică de pavaje, precum și o stație de sortare agregate.

Astăzi suntem în top 10 companii românești de profil, datorită serviciilor premium integrate, calității produselor noastre, a prețurilor competitive și a profesionalismului.

Totodată compania WISE PAVAJE are implementat și certificat un sistem de management integrat calitate – mediu – smm în conformitate cu standardele: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

mrc-2024

În prezent, Fabrica de Pavaje WISE are un număr de peste 100 de angajați și o producție de 1.000.000 m2/an.

Wise în cifre

 • Top 10 companii WISE se plasează în topul companiilor românești de profil datorită serviciilor premium integrate.
 • Peste 100 de angajați lucrează în prezent la Fabrica de Pavaje WISE.
 • 1.000.000 m2/an producție anuală de pavaje

Timeline – Istoric

 • 1994 WISE se lansează pe piață locală din Vâlcea în sectorul comerțului și al transporturilor.
 • 1996 A fost achiziționat o parte din spațiul în care activează în prezent compania.
 • 1998 Au fost achiziționate primele matrițe pentru producția de pavaje.
 • 1999 Începe producția de țigle din beton.
 • 2001 Începe producția de pavaj vibrat. Producția era realizată semiautomat.
 • 2004 Este construită prima hală de producție pentru pavaje vibropresate.
 • 2010 WISE obține toate cele trei certificări ISO care garantează standardele cele mai înalte în producția de pavaje.
 • 2015 WISE se extinde la nivel național. Este achiziționată încă o instalație. Se renunță la producția de țigle. Din acest punct, WISE devine producător exclusiv de pavaje și elemente din beton.
 • 2016 Se deschide a doua fabrică de pavaje și o stație de sortare agregate – un element important în dezvoltarea WISE.
 • 2021 Fabrica de Pavaje WISE are un număr de 90 de angajați și o producție anuală de 1.000.000 m2.
 • 2022 Se semnează acordul de finanțare din fonduri europene pentru mărirea capacității de producție și diversificarea gamei de produse.

Echipa WISE

Cel mai important element al succesului WISE este atenția pentru nevoile clienților. Înțelegem provocările unui proiect de amenajare, dar și particularitățile care îl pot conduce la succes. Echipele WISE primesc suport și resurse pentru dezoltare și calificare continuă. Personalul este bine instruit, mulţi dintre membrii echipei lucrând alături de noi încă de la înființarea companiei. Deși producţia este complet automatizată, calitatea rezultatului final este garantată de implicarea și contribuția tehnicienilor noștri încă de la proiectare și până la transport și montare. Acest mod de lucru ne asigură că produsele livrate îndeplinesc cele mai înalte așteptări și corespund nevoilor dumnevoastră.

Produse

Produsele WISE se remarcă prin rafinament și nuanțe deosebite. Câteva dintre culorile care diferențiază sunt roșu, travertin, orange, mixul de culori sau mixurile cu efect de scoică.

Cu istoric demonstrat și proiecte relevante în domeniul amenajărilor exterioare, producem o categorie diversificată de produse precum: pavaje, borduri, jardiniere și alte prefabricate.

O categorie aparte a produselor marcă proprie WISE o reprezintă pavajul antichizat, potrivit pentru crearea unei ambianțe deosebite. Fiecare piatră capătă o structură și o nuanță unică, similară pietrei naturale, astfel încât suprafețele obișnuite par înnobilate de trecerea timpului.

Varietate

Pavajul este reușit dacă este în armonie cu mediul, cu natura.  În 23 de forme și 16 culori diferite, suntem la curent cu cele mai noi tendințe de pe piața construcțiilor.

Personalizăm pavajul dumneavoastră fabricând la comandă culoarea care vi se potrivește.

Misiune

WISE este, încă de la începuturile sale, o companie orientată către inovare. Acolo unde nu exista nimic, am pus în practică o viziune și am reușit să creăm o piață care nu exista până la noi.

Explorăm în fiecare zi noi oportunități de perfecționare a echipei WISE și a produselor noastre. Îmbinăm designul și tehnologia pentru a crea decoruri exterioare armonioase, funcționale și primitoare în același timp.

Valori

 1. Inovare și învățare continuă
  Ne propunem să oferim produse de cea mai înaltă calitate, într-o gamă variată, cu materiale atent alese, certificate calitativ de către furnizori de încredere. Inovăm constant, atît în materie de mijloace tehnologice, cât și în lucrul zilnic cu clienții. Credem în învățare continuă, iar pentru asta ne formăm zilnic pentru o experiență de cumpărare mai bună. Oferim Servicii Premium Integrate, iar satisfacția clienților noștri se regăsește în proiectele pe care creăm pentru ei.
 2. Mentalitate orientată către client
  Vrem să fim siguri că înțelegem ce își doresc clienții noștri și să le putem oferi servicii integrate de calitate. Suntem alături de tine pe întregul proces de consultanță, proiectare, achiziție, transport și montaj.
 3. Calitate și atenția la detalii
  Ne asigurăm că toate materialele folosite pentru confecționarea produselor WISE sunt atent alese și certificate calitativ. Colaborăm cu furnizori de sorturi concasate dar și cu furnizori de ciment de top care pot asigura constanţă în calitate. Mai mult, colaborăm cu producători europeni cunoscuţi de aditivi și coloranţi. Folosim utilaje moderne, automatizate, comandate computerizat și utilizăm cele mai moderne tehnici de măsurare și control al umidităţii nisipului.
 4. Loialitate și durabilitate
  Construim de aproape 30 de ani, relații durabile cu clienții, partenerii și furnizorii noștri, bazate pe loialitate și încredere.
 5. Profesionalism
  Un element de bază între valorile echipei noastre îl reprezintă profesionalismul. Personalul este bine instruit, cu experiență îndelungată. Deși producţia este complet automatizată, monitorizarea produselor fabricate este esenţială. Acest lucru ne asigură calitatea produselor și ne garantează mulţumirea clienţilor.

Cere o ofertă personalizată de preț

Suntem aici pentru tine și facem tot posibilul să găsim varianta optimă care corespunde nevoilor tale! Ia legătura cu cel mai apropiat reprezentant zonal WISE! 

  Acceptare Condiții GDPR
  Citește politica GDPR