Care sunt trendurile în amenjări exterioare pentru anul 2024?

Timp de citire: 3 minute

Ca în orice domeniu, an de an tendințele se schimbă, iar noi ne dorim să fim conectați la ceea ce se întâmplă și să împărtășim cu voi noutățile care apar și care pot fi utile în amenajarea spațiului exterior la care visați!

            Haideți să povestim puțin despre culoarea anului 2024. În fiecare an, Institutul Pantone alege o culoare vedetă, care va deveni inspirație pentru toate domeniile, de la beauty, la industria vestimentară, design interior sau amenajări exterioare etc.


Peach Fuzz (PANTONE 13-1023),  desemnată culoarea anului 2024, este o nuanță pastelată de portocaliu deschis, desemnată de prestigiosul institut Pantone ca vedeta cromatică incontestabilă.

Peach Fuzz este o culoare caldă, definită prin tonuri blânde, catifelate, de piersică, al cărui spirit îmbogățește mintea, corpul și sufletul și aduce echilibru. Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone, a declarat într-un comunicat de presă că această nuanță răspunde dorinței noastre înnăscute de apropiere și conexiune, motiv pentru care au ales o culoare plină de căldură și eleganță modernă.


Acestea sunt doar câteva motive pentru care te vei îndrăgosti de cea mai recentă culoare adăugată în portofoliul companiei WISE: mix Sahara. Cu note calde, blânde, inspirate din natură, acest mix de culoare va transforma orice spațiu într-un loc cu adevărat special, în care te vei simți ca acasă și în care îți vei găsi liniștea și echilibrul.

Lasă-te inspirat de nuanțele subtile și calde ale produsului Mix Sahara și creează un decor de poveste în curtea ta!  Sfatul nostru este să amenajați și zone de verdeță, care vor completa eleganța pavajului și vor oferi un echilibrul vizual prin contrastul de culori!

Un alt trend al anului 2024, în materie de pavaje, îl reprezintă piesele mari, dalele, care pe lângă avantajul unui montaj mai facil, acestea conferă spațiului un aspect modern și sofisticat.

Anul 2024 este momentul perfect să dai frâu imaginației, să ai abordări unice și să te implici și mai mult în designul exterior al spațiului pe care urmează să îl amenajezi.

Orice variantă ai alege, nu uita că noi, cei din echipa WISE pavaje, avem o experiență de peste 25 de ani în producția de pavaje și suntem întotdeauna bucuroși să oferim idei și sfaturi în amenajare, personalizate pentru fiecare proiect în parte, astfel încât designul exterior să reflecte ideile tale!