Curte și parcare hotel

Horezu

Amenajare curte și parcare hotel cu pavaj premium

Amenajarea spațiului cu pavaj de culoare neagră este o alegere inspirată, întrucât conferă o eleganță aparte locației. Totodată pavajul de culoare neagră este un pavaj eficient întrucât petele greu de îndepărtat nu sunt atât de lizibile. Pentru zona parcării s-a folosit pavaj H Beton, fiind un pavaj foarte rezistent, ideal pentru traficul intens și pentru mașini de mare tonaj. Pentru terasa secundară a fost folosit pavajul TRANSILVANIA, un pavaj elegant care aduce un plus întregului design.

Pavajul PĂTRAT WISE este un pavaj care se remarcă prin tăietura oblică a muchiilor. Această caracteristică oferă un aspect deosebit al spațiului amenajat. Disponibil într-o gamă variată de culori, pavajul PĂTRAT poate fi folosit într-o mulțime de combinații pentru a obține un design aparte al oricărui spațiu pe care îl amenajezi.

WISE Pavaje este o companie românească fondată în 1994. Cu abnegație, dăruire, pasiune și mult curaj, ne-am propus încă de la început să construim o afacere solidă, bazată pe inovare constantă și investiții în echipamente tehnologice de ultimă generație. Prin curaj și multă muncă susținută timp de aproape un deceniu, am reușit să ne consolidăm reputația de producător serios și atent la nevoile clienților.

 

Produsele folosite

Pătrat

Pavaj standard
NegruGriOrangeRoșuMaro

H-Beton

Pavaj standard
RoșuNegruGri

Cere o ofertă personalizată de preț

Suntem aici pentru tine și facem tot posibilul să găsim varianta optimă care corespunde nevoilor tale! Ia legătura cu cel mai apropiat reprezentant zonal WISE! 

    Acceptare Condiții GDPR
    Citește politica GDPR