Despre noi

Istorie

WISE a fost fondată în anul 1994 la Râmnicu Vâlcea și a început producția de prefabricate de beton în anul 1998, la început cu țigle de beton, iar mai apoi cu pavaje. În scurt timp a devenit un jucător important pe piața pavajelor din România acoperind că arie de distribuție întreaga țară.

Produse

Acum producem o gamă largă de produse, în 23 de forme diferite și 16 culori, modele foarte la modă în zilele noastre cum ar fi mixul de culori mediteranean maro-gălbui, crem-portocaliu, roșu antic sau teracot. De asemenea producem borduri pentru grădina într-o gamă largă de culori, borduri rutiere și de trotuar, dar și elemente prefabricate de gard, cărămizi antichizate din beton, jardiniere, bolțari de fundație și de zidărie.

Atenția pentru detalii

Fiecare piatră capătă structură și nuanță unică astfel încât pietrele par vechi iar suprafețele obșinute prin pavare par construite cu secole în urmă. Pietrele de pavaj în culori tradiționale sunt foarte asemănătoare cu piatra naturală. O categorie separată o reprezintă pavajul antichizat, având o suprafață rafinată și muchiile rotunjite. Acesta se obține prin prelucrarea suplimentară, la o lună după producere, cu un dispozitiv special de îmbătrânire care face ca muchiile să fie rupte aleator și rotunjite.

Varietate

Pavajul este reușit dacă este în armonie cu mediul, cu natura. Veți găsi sigur la noi un pavaj care să se potrivească cu locuință dumnevoastră, care să armonizeze culoarea ușilor, a ferestrelor sau a acoperișului. Putem de asemenea să personalizăm pavajul dumneavoastră fabricând la comandă culoarea care vi se potrivește.

Servicii

Prin intermediul distribuitorilor noștri din țară, al agenților de vânzări sau al website-ului vă oferim asistență pentru alegerea pavajului potrivit, proiectarea curții sau a aleilor dumneavoastra. Personalul nostru va poate oferi ajutor în calculul comenzii, întocmirea actelor și încărcarea materialelor. Transportul se face cu mașini specializate care pot realiza descărcarea mecanizată direct în șantier.

Suport

Avem echipe de montaj care au acumulat o bogată experiență și care pot gestiona procesul de amenajare a unui spatiu, oricat de complex: decopertare, amenajare suprafață, transport, furnizare de materiale din producția proprie. Incercăm să oferim servicii complete pentru a avea clienți mulțumiți.

Suntem la dispoziția dumneavoastră în legătură cu orice întrebare.

Contact